Податоци за GTIN 05310073001329

Податоци за производот
Глобален број на трговската единица 05310073001329     
Име на брендот СЕНСИЛИС ФЕЈС КЕР
Име на брендот (латиница) SENSILIS FACE CARE
Име на производот SENSILIS лосион за лице дермогал
Тип на бар код симбологија GS1-13 (EAN-13)
Земја на потекло (ISO код) Македонија
Земји каде што се продава производот
MK,
Име на компанијата провајдер на податоците ГАЛАФАРМ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на компанијата провајдер на податоците 5310073000001
Име на производителот ГАЛАФАРМ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на производителот 5310073000001
Статус на производот Додаден за прв пат
 
       

Индикатори

Дали производот е наменет за крајниот потрошувач (на местото на продажба)?

Дали производот е на основно ниво во хиерархијата на производи?


Дали производот е со променлива мера?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на нарачка (да биде нарачан)?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на испорака (дистрибуција)?

Дали производот може да се фактурира?

Опис и класификација


Категоризација на производот
Сегмент:
53000000 - Средства за лична нега и хигиена

Фамилија: 53160000 - Козметика/мириси/нега на нокти

Класа: 53161000 - Козметички производи

Група (brick): 10000532 - Козметички производи за нега на лице
Декларација на производот (без состојки)
Декларација
SENSILIS® FACE CARE ДЕРМОГАЛ лосион за масна и проблематична кожа Sensilis® Face Care Дермогал лосионот нежно ги отстранува нечистотиите, ги стега порите и ја подобрува текстурата на кожата. Салицилната киселина прави благ пилинг на кожата и ги чисти затворените пори. - Прави благ пилинг и ги чисти порите - Ги отстранува нечистотиите и ја oсвежува кожата Пакување: 200 ml

Пакување на производот

Хиерархиска конфигурација на производот Единечен производ
Волумен 200 ml
Дали производот има пакување кое се враќа?
Дали пакувањето се рециклира?
Дали производот доделен batch/lot?
Дали производот може да се врати доколку не е продаден?

Датуми и животен век на производот


Датум на внес на валидни информации за производот 10/03/2016
Датум кога производот станува достапен 10/03/2016
Датум на последна промена на производот 10/03/2016
Сезона во која е достапен производот? цела година

Складирање и користење


Состав и алергени

Дали производот е вегетаријански?
Дали производот е вегански?
Дали производот е посен?
Дали производот содржи опасна супстанција?
Дали производот е органски?

Нутритивни факти