Податоци за GTIN 05310073007123

Податоци за производот
Глобален број на трговската единица 05310073007123     
Име на брендот СЕНСИЛИС ФЕЈС КЕР
Име на брендот (латиница) SENSILIS FACE CARE
Име на производот SENSILIS гел за акни клиндацин 25 ml
Тип на бар код симбологија GS1-13 (EAN-13)
Земја на потекло (ISO код) Македонија
Земји каде што се продава производот
MK,
Име на компанијата провајдер на податоците ГАЛАФАРМ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на компанијата провајдер на податоците 5310073000001
Име на производителот ГАЛАФАРМ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на производителот 5310073000001
Статус на производот Додаден за прв пат
 
       

Индикатори

Дали производот е наменет за крајниот потрошувач (на местото на продажба)?

Дали производот е на основно ниво во хиерархијата на производи?


Дали производот е со променлива мера?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на нарачка (да биде нарачан)?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на испорака (дистрибуција)?

Дали производот може да се фактурира?

Опис и класификација


Категоризација на производот
Сегмент:
53000000 - Средства за лична нега и хигиена

Фамилија: 53160000 - Козметика/мириси/нега на нокти

Класа: 53161000 - Козметички производи

Група (brick): 10000532 - Козметички производи за нега на лице
Декларација на производот (без состојки)
Декларација
SENSILIS® FACE CARE КЛИНДАЦИН гел за акни Ја намалува појавата на акни со тоа што го инхибира растот на причинителот Propionibacterium acnes и го отстранува вишокот на маснотии од кожата. - Ја намалува појавата на акни - Го отстранува вишокот на маснотии - Ги чисти порите - Збогатен со екстракт од камилица Пакување: 25 ml

Пакување на производот

Хиерархиска конфигурација на производот Единечен производ
Волумен 25 ml
Дали производот има пакување кое се враќа?
Дали пакувањето се рециклира?
Дали производот доделен batch/lot?
Дали производот може да се врати доколку не е продаден?

Датуми и животен век на производот


Датум на внес на валидни информации за производот 10/03/2016
Датум кога производот станува достапен 10/03/2016
Датум на последна промена на производот 10/03/2016
Сезона во која е достапен производот? цела година

Складирање и користење


Состав и алергени

Дали производот е вегетаријански?
Дали производот е вегански?
Дали производот е посен?
Дали производот содржи опасна супстанција?
Дали производот е органски?

Нутритивни факти