Податоци за GTIN 05310073001213

Податоци за производот
Глобален број на трговската единица 05310073001213     
Име на брендот СЕНСИЛИС ОИЛС
Име на брендот (латиница) SENSILIS OILS
Име на производот SENSILIS Рицинусово масло 50 ml
Тип на бар код симбологија GS1-13 (EAN-13)
Земја на потекло (ISO код) Македонија
Земји каде што се продава производот
MK,
Име на компанијата провајдер на податоците ГАЛАФАРМ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на компанијата провајдер на податоците 5310073000001
Име на производителот ГАЛАФАРМ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на производителот 5310073000001
Статус на производот Додаден за прв пат
 
       

Индикатори

Дали производот е наменет за крајниот потрошувач (на местото на продажба)?

Дали производот е на основно ниво во хиерархијата на производи?


Дали производот е со променлива мера?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на нарачка (да биде нарачан)?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на испорака (дистрибуција)?

Дали производот може да се фактурира?

Опис и класификација


Категоризација на производот
Сегмент:
53000000 - Средства за лична нега и хигиена

Фамилија: 53160000 - Козметика/мириси/нега на нокти

Класа: 53161500 - Ароматерапија

Група (brick): 10000773 - Основни масла
Декларација на производот (без состојки)
Декларација
Sensilis® Рицинусово масло - Ја чисти и смирува кожата, а поради високиот удел на витамин Е помага и кај проблеми со кожата - Поради исклучителните хидратантни особини, се препорачува за нега на сува кожа и коса - Со редовна примена го поттикнува растот на ноктите и косата, помага при перут, го јакне влакното и ја прави косата поотпорна на секојдневни механички оштетувања - За отстранување на шминка може да се користи чисто или во комбинација со Гала маслиново масло Пакување: 50 ml

Пакување на производот

Хиерархиска конфигурација на производот Единечен производ
Волумен 50 ml
Дали производот има пакување кое се враќа?
Дали пакувањето се рециклира?
Дали производот доделен batch/lot?
Дали производот може да се врати доколку не е продаден?

Датуми и животен век на производот


Датум на внес на валидни информации за производот 11/03/2016
Датум кога производот станува достапен 11/03/2016
Датум на последна промена на производот 11/03/2016
Сезона во која е достапен производот? цела година

Складирање и користење


Состав и алергени

Дали производот е вегетаријански?
Дали производот е вегански?
Дали производот е посен?
Дали производот содржи опасна супстанција?
Дали производот е органски?

Нутритивни факти