Податоци за GTIN 05310073003095

Податоци за производот
Глобален број на трговската единица 05310073003095     
Име на брендот СИЛК
Име на брендот (латиница) SILK
Име на производот SILK цврст восок во пелети за депилација на лице и тело 100 g
Тип на бар код симбологија GS1-13 (EAN-13)
Земја на потекло (ISO код) Македонија
Земји каде што се продава производот
MK,
Име на компанијата провајдер на податоците ГАЛАФАРМ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на компанијата провајдер на податоците 5310073000001
Име на производителот ГАЛАФАРМ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на производителот 5310073000001
Статус на производот Корекција на податоците за производот
 
       

Индикатори

Дали производот е наменет за крајниот потрошувач (на местото на продажба)?

Дали производот е на основно ниво во хиерархијата на производи?


Дали производот е со променлива мера?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на нарачка (да биде нарачан)?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на испорака (дистрибуција)?

Дали производот може да се фактурира?

Опис и класификација


Категоризација на производот
Сегмент:
53000000 - Средства за лична нега и хигиена

Фамилија: 53140000 - Производи за нега на коса

Класа: 53141000 - Производи за отстранување на влакна/Производи за нанесување маска

Група (brick): 10000340 - Депилатори/епилатори (без погон)
Декларација на производот (без состојки)
Декларација
SILK® цврст восок во пелети за депилација на лице и тело Восок во гранули за традиционална топла депилација: - Eфикасно, лесно и речиси безболно ги отстранува од корен несаканите влакна на лицето и телото - Посебно погоден за депилација на осетливите места, како и за отстранување на кратките, дебели и отпорни влакна - Особено ефикасен за бикини линијата - Кожата ја остава мазна и свежа заради истовремениот благ пилинг - Ефект кој трае и до 6 недели - Погоден за сите типови на кожа Пакување: 100 g

Пакување на производот

Хиерархиска конфигурација на производот Единечен производ
Нето тежина 100 g
Дали производот има пакување кое се враќа?
Дали пакувањето се рециклира?
Дали производот доделен batch/lot?
Дали производот може да се врати доколку не е продаден?

Датуми и животен век на производот


Датум на внес на валидни информации за производот 11/03/2016
Датум кога производот станува достапен 11/03/2016
Датум на последна промена на производот 11/03/2016
Сезона во која е достапен производот? цела година

Складирање и користење


Состав и алергени

Дали производот е вегетаријански?
Дали производот е вегански?
Дали производот е посен?
Дали производот содржи опасна супстанција?
Дали производот е органски?

Нутритивни факти