Податоци за GTIN 05310073003194

Податоци за производот
Глобален број на трговската единица 05310073003194     
Име на брендот СИЛК
Име на брендот (латиница) SILK
Име на производот SILK крема за депилација на тело со уреа 100 ml
Тип на бар код симбологија GS1-13 (EAN-13)
Земја на потекло (ISO код) Македонија
Земји каде што се продава производот
MK,
Име на компанијата провајдер на податоците ГАЛАФАРМ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на компанијата провајдер на податоците 5310073000001
Име на производителот ГАЛАФАРМ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на производителот 5310073000001
Статус на производот Додаден за прв пат
 
       

Индикатори

Дали производот е наменет за крајниот потрошувач (на местото на продажба)?

Дали производот е на основно ниво во хиерархијата на производи?


Дали производот е со променлива мера?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на нарачка (да биде нарачан)?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на испорака (дистрибуција)?

Дали производот може да се фактурира?

Опис и класификација


Категоризација на производот
Сегмент:
53000000 - Средства за лична нега и хигиена

Фамилија: 53140000 - Производи за нега на коса

Класа: 53141000 - Производи за отстранување на влакна/Производи за нанесување маска

Група (brick): 10000340 - Депилатори/епилатори (без погон)
Декларација на производот (без состојки)
Декларација
SILK® крема за депилација на тело со уреа - Брзо, ефикасно и безболно ги отстранува несаканите влакна од телото - Збогатена e со уреа, ја омекнува и хидратира кожата. - По депилацијата, кожата е мека, мазна и освежена - Пакувањето содржи и шпатула за нанесување и отстранување на кремата Пакување: 100ml

Пакување на производот

Хиерархиска конфигурација на производот Единечен производ
Волумен 100 ml
Дали производот има пакување кое се враќа?
Дали пакувањето се рециклира?
Дали производот доделен batch/lot?
Дали производот може да се врати доколку не е продаден?

Датуми и животен век на производот


Датум на внес на валидни информации за производот 11/03/2016
Датум кога производот станува достапен 11/03/2016
Датум на последна промена на производот 11/03/2016
Сезона во која е достапен производот? цела година

Складирање и користење


Состав и алергени

Дали производот е вегетаријански?
Дали производот е вегански?
Дали производот е посен?
Дали производот содржи опасна супстанција?
Дали производот е органски?

Нутритивни факти