Податоци за GTIN 05310073003569

Податоци за производот
Глобален број на трговската единица 05310073003569     
Име на брендот СОЛАРУС САН КЕР
Име на брендот (латиница) SOLARUS SUN CARE
Име на производот SOLARUS масло SPF 6 COCONUT 150 ml
Тип на бар код симбологија GS1-13 (EAN-13)
Земја на потекло (ISO код) Македонија
Земји каде што се продава производот
MK,
Име на компанијата провајдер на податоците ГАЛАФАРМ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на компанијата провајдер на податоците 5310073000001
Име на производителот ГАЛАФАРМ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на производителот 5310073000001
Статус на производот Додаден за прв пат
 
       

Индикатори

Дали производот е наменет за крајниот потрошувач (на местото на продажба)?

Дали производот е на основно ниво во хиерархијата на производи?


Дали производот е со променлива мера?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на нарачка (да биде нарачан)?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на испорака (дистрибуција)?

Дали производот може да се фактурира?

Опис и класификација


Категоризација на производот
Сегмент:
53000000 - Средства за лична нега и хигиена

Фамилија: 53130000 - Производи за нега на кожа

Класа: 53131200 - Производи за затемнување на кожа

Група (brick): 10000373 - Производи за заштита од сонце
Декларација на производот (без состојки)
Декларација
SOLARUS® SPF 6 масло за сончање со УВА и УВБ филтри, со арома на кокос - Претставува специјална формула за интензивно потемнување и нега на кожата - Лесно се впива и не ги затвора порите, овозможувајќи и на кожата да дише - Витамините А и Е се моќни антиоксиданси кои ги неутрализираат слободните радикали и го спречуваат предвременото стареење на кожата, правејќи ја мека и мазна - β-каротенот како природна компонента која ја штити кожата од УВ зраците, овозможува брзо и ефикасно потемнување Пакување: 150 ml

Пакување на производот

Хиерархиска конфигурација на производот Единечен производ
Волумен 150 ml
Дали производот има пакување кое се враќа?
Дали пакувањето се рециклира?
Дали производот доделен batch/lot?
Дали производот може да се врати доколку не е продаден?

Датуми и животен век на производот


Датум на внес на валидни информации за производот 14/03/2016
Датум кога производот станува достапен 14/03/2016
Датум на последна промена на производот 14/03/2016
Сезона во која е достапен производот? цела година

Складирање и користење


Состав и алергени

Дали производот е вегетаријански?
Дали производот е вегански?
Дали производот е посен?
Дали производот содржи опасна супстанција?
Дали производот е органски?

Нутритивни факти