Податоци за GTIN 05310073006164

Податоци за производот
Глобален број на трговската единица 05310073006164     
Име на брендот СОЛАРУС САН КЕР
Име на брендот (латиница) SOLARUS SUN CARE
Име на производот SOLARUS AFTERSUN млеко COCONUT 200 ml
Тип на бар код симбологија GS1-13 (EAN-13)
Земја на потекло (ISO код) Македонија
Земји каде што се продава производот
MK,
Име на компанијата провајдер на податоците ГАЛАФАРМ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на компанијата провајдер на податоците 5310073000001
Име на производителот ГАЛАФАРМ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на производителот 5310073000001
Статус на производот Додаден за прв пат
 
       

Индикатори

Дали производот е наменет за крајниот потрошувач (на местото на продажба)?

Дали производот е на основно ниво во хиерархијата на производи?


Дали производот е со променлива мера?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на нарачка (да биде нарачан)?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на испорака (дистрибуција)?

Дали производот може да се фактурира?

Опис и класификација


Категоризација на производот
Сегмент:
53000000 - Средства за лична нега и хигиена

Фамилија: 53130000 - Производи за нега на кожа

Класа: 53131200 - Производи за затемнување на кожа

Група (brick): 10000373 - Производи за заштита од сонце
Декларација на производот (без состојки)
Декларација
SOLARUS® хидратантно млеко за после сончање со арома на кокос - Претставува активна хидратантна формула која лесно се впива во кожата - Овозможува одржување на нејзината влажност и еластичност благодарение на тројното делување - Природниот ектракт од Алое Вера делува хидратантно и овозможува одржување на влажноста на кожата после изложувањето на сончевите зраци - Пантенолот ја смирува кожата и ја поттикнува нејзината регенерација, правејќи ја мека и мазна Пакување: 200 ml

Пакување на производот

Хиерархиска конфигурација на производот Единечен производ
Волумен 200 ml
Дали производот има пакување кое се враќа?
Дали пакувањето се рециклира?
Дали производот доделен batch/lot?
Дали производот може да се врати доколку не е продаден?

Датуми и животен век на производот


Датум на внес на валидни информации за производот 14/03/2016
Датум кога производот станува достапен 14/03/2016
Датум на последна промена на производот 14/03/2016
Сезона во која е достапен производот? цела година

Складирање и користење


Состав и алергени

Агенција која го контролира дефинирањето на алергенсите Агенција за храна и ветеринарство
Дали производот е вегетаријански?
Дали производот е вегански?
Дали производот е посен?
Дали производот содржи опасна супстанција?
Дали производот е органски?

Нутритивни факти