Најпребаруван производ и компанија за месец Ноември 2018

Најпребаруван производ во GS1 Каталогот на артикли на македонските компании за месец Ноември 2018 е СИНА УМА - глина 500 гр.од ПЕЛИВАР КАМЕН ДООЕЛ - СКОПЈЕ, а најпребарувана компанија е е ПЛЕЖЕР ДООЕЛ - КРИВА ПАЛАНКА. ...

Повеќе

Вести

Дознајте ги најновите вести на едно место

Најпребаруван производ и компанија за месец Октомври 2018

Објавено од GS1 Македонија  | ноември, 02 2018

Најпребаруван производ и компанија за месец Септември 2018

Објавено од GS1 Македонија  | октомври, 30 2018

Најпребаруван производ и компанија за месец Август 2018

Објавено од GS1 Македонија  | октомври, 30 2018