Податоци за GTIN 05319991847125

Податоци за производот
Глобален број на трговската единица 05319991847125     
Име на брендот ЗЕН
Име на брендот (латиница) ZEN
Име на производот Сок од цедено јаболко и капина 0.2 л
Тип на бар код симбологија GS1-13 (EAN-13)
Земја на потекло (ISO код) Македонија
Земји каде што се продава производот
MK,
Име на компанијата провајдер на податоците ГОБЕКС ПЛУС ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на компанијата провајдер на податоците 5319991847002
Име на производителот ГОБЕКС ПЛУС ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на производителот 5319991847002
Статус на производот Додаден за прв пат
 
       

Индикатори

Дали производот е наменет за крајниот потрошувач (на местото на продажба)?

Дали производот е на основно ниво во хиерархијата на производи?


Дали производот е со променлива мера?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на нарачка (да биде нарачан)?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на испорака (дистрибуција)?

Дали производот може да се фактурира?

Опис и класификација


Категоризација на производот
Сегмент:
50000000 - Храна/Пијалоци/Тутун

Фамилија: 50200000 - Пијалоци

Класа: 50202300 - Безалкохолни пијалоци - подготвени за конзумирање

Група (brick): 10000220 - Овошни сок - подготвен за конзумација (траен)

Пакување на производот

Хиерархиска конфигурација на производот Единечен производ
Волумен 200 ml
Дали производот има пакување кое се враќа?
Дали пакувањето се рециклира?
Дали производот доделен batch/lot?
Дали производот може да се врати доколку не е продаден?

Датуми и животен век на производот


Датум на внес на валидни информации за производот 05/09/2019
Датум кога производот станува достапен 04/09/2019
Датум на последна промена на производот 05/09/2019
Сезона во која е достапен производот? цела година

Складирање и користење


Упатство за складирање/користење
Упатство за складирање/користење
Се чува во фрижидер и се користи во рок од 7 дена.
Се чува во фрижидер и се користи во рок од 7 дена.


Состав и алергени

Агенција која го контролира дефинирањето на алергенсите Агенција за храна и ветеринарство
Дали производот е вегетаријански?
Дали производот е вегански?
Дали производот е посен?
Дали производот содржи опасна супстанција?
Дали производот е органски?

Нутритивни факти

Нутрицистички податок100 g/ml
Енергетска вредност (kJ/kcal)206 kJ/49 kcal
Масти0 g
Јаглехидрати12 g
од кои шеќери11.7 g
Влакна (растителни)0.3 g
Протеини0.17 g
Сол0.002 g

  
 • ЗЕН ОРГАНСКИ сок од јаболко 0.2 л

 • ЗЕН Сок од цедено јаболко и капина 0.2 л

 • ЗЕН Сок од цедено јаболко и капина 1 л

 • ЗЕН ЗЕН Сок од цедено јаболко и аронија 3 л

 • ЗЕН Сок од цедено јаболко 3 л

 • ЗЕН Сок од цедено јаболко и праска 3 л

 • ЗЕН ОРГАНСКИ сок од јаболко 0.7 л

 • ЗЕН ОРГАНСКИ сок од аронија 0,7 л

 • ЗЕН ОРГАНСКИ сок од цедено јаболко и араонија 0,7 л

 • ЗЕН Сок од цедено јаболко и араонија 1 л

 • ЗЕН Сок од цедено јаболко, капина и малина 1 л

 • ЗЕН Сок од цедено јаболко и каша од малина 1 л

 • ЗЕН Сок од цедено јаболко и каша од вишна 1 л

 • ЗЕН Сок од цедено јаболко и праска 1 л

 • ЗЕН Сок од цедено јаболко 1 л

 • ЗЕН ОРГАНСКИ сок од аронија 0,2 л

 • ЗЕН ОРГАНСКИ сок од цедено јаболко и араонија 0,2 л

 • ЗЕН Сок од цедено јаболко и араонија 0,2 л

 • ЗЕН Сок од цедено јаболко, капина и малина 0,2 л

 • ЗЕН Сок од цедено јаболко и каша од малина 0,2 л

 • ЗЕН Сок од цедено јаболко и каша од вишна 0,2 л

 • ЗЕН Сок од цедено јаболко и праска 0,2 л

 • ЗЕН Сок од цедено јаболко 0,2 л