Податоци за компанија

Име на компанија (провајдер на податоци) ЦЕНТРО-ФРУТА ДООЕЛ - ВИНИЦА
GLN на компанијата ( провајдер на информации) 5319990258007

Контакт лице Кристијан Ѓорѓиев

Контакт телефон 075/272-005

Email centrofruta2003@gmail.com

Web http://www.centrofruta.com.mk

   
Опис

Производство на минерална вода и безалкохолни пијалоци

Имплементирани стандарди: HACCP.

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET