Пребарување по:
GTIN
Име на брендот
Функционално име
Класификација
Име на провајдерот на информации
GLN на провајдерот на информации
Земја на потекло
Земја на извоз
Име на производителот
GLN на производителот
Состојки
Алергенси
Статус на податоците за производот
Нутрицистички состав
Хиерархиска конфигурација
Датум на креирање на податоците за производот
Датум од кој производот станува достапен
Датум на последна промена на податоците за производот
Датум на престанок на важење на податоците

Внесете критериум за да се изврши пребарувањето
Преглед:
 
Сортирање според:
 

 GTINИме на производот 
05319991050037Лаки гриц Солени грицки со кимДетали
05319991050402Лаки гриц грисни со вкус на кокошка 50 гр.Детали
05319991050044Лаки гриц Солени грицки со кикирики 150 гр.Детали
05319991050464Лаки гриц Грицки Чили 120 gДетали
05319991050419Лаки гриц Грицки Чили 50 gДетали
05319991050457Лаки Грисини Грисини 120 гр.Детали
05319991050426Лаки Грисини Пица 50 гр.Детали
05319991050068Лаки гриц Солени грицки со кимДетали
05319991050051Лаки гриц Солени грицки со сусамДетали
05319991050013Лаки гриц Солени грицки со кикирикиДетали
12