Податоци за компанија

Име на компанија (провајдер на податоци) АЛПЕК ТРЕЈД ДООЕЛ - ПРИЛЕП
GLN на компанијата ( провајдер на информации) 5319991947009

Контакт лице Сашо Шукуроски

Контакт телефон 075/300-353

Email alpek.trejd@gmail.com

Web

   
Опис

Нашата пекара работи со цел да ги задоволи сите Ваши вкусови. Ние се грижиме да ви го развеселиме секое Ваше утро со највкусните бели пецива, да ги збогатиме трпезите на Вашите слави, имендени, родендени и сите Ваши прослави со највкусни кифли, зелници и лиснати погачици, а пред се се грижиме за вашето здравје со најздравиот и највкусниот „Протеински вечерен леб“ и уште многу други производи кои можете да ги добиете со порачка на телефонскиот број: 075 300 353.