Податоци за GTIN 05310005022354

Податоци за производот
Глобален број на трговската единица 05310005022354     
Име на брендот Чоко Стоби флипс
Име на брендот (латиница) Choco Stobi flips
Име на производот ЧОКОЛАДНО ДРАЖЕ СО ЈАДРО ОД ЕКСТРУДИРАНИ ЖИТАРКИ СО ЗАСЛАДУВАЧ МАЛТИТОЛ 30г \CHOCOLATE DRAGÈE FILLED WITH EXTRUDED CEREALS KERNEL WITH MALTITOL SWEETENER 30g\SHEQERKË ÇOKOLLATEJE ME BËRTHAMË PREJ DRITHËRAVE TË NXJERURA ME ËMBËLSUES MALTITOL 30g
Тип на бар код симбологија GS1-13 (EAN-13)
Земја на потекло (ISO код) Македонија
Земји каде што се продава производот
MK,
Име на компанијата провајдер на податоците ВИТАМИНКА АД - ПРИЛЕП
GLN на компанијата провајдер на податоците 5310005000000
Име на производителот ВИТАМИНКА АД - ПРИЛЕП
GLN на производителот 5310005000000
Статус на производот Додаден за прв пат
 
       

Индикатори

Дали производот е наменет за крајниот потрошувач (на местото на продажба)?

Дали производот е на основно ниво во хиерархијата на производи?


Дали производот е со променлива мера?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на нарачка (да биде нарачан)?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на испорака (дистрибуција)?

Дали производот може да се фактурира?

Опис и класификација


Категоризација на производот
Сегмент:
50000000 - Храна/Пијалоци/Тутун

Фамилија: 50160000 - Кондиторски производи/Засладувачи

Класа: 50161800 - Кондиториски производи

Група (brick): 10000045 - Кондиториски производи од чоколада и замена за чоколада
Декларација на производот (без состојки)
Декларација
ЧОКОЛАДНО ДРАЖЕ СО ЈАДРО ОД ЕКСТРУДИРАНИ ЖИТАРКИ СО ЗАСЛАДУВАЧ МАЛТИТОЛ 30г
CHOCOLATE DRAGÈE FILLED WITH EXTRUDED CEREALS KERNEL WITH MALTITOL SWEETENER 30g

Пакување на производот

Хиерархиска конфигурација на производот Единечен производ
Висина 150 mm
Ширина 226 mm
Бруто тежина 36 g
Нето тежина 30 g
Дали производот има пакување кое се враќа?
Дали пакувањето се рециклира?
Дали производот доделен batch/lot?
Дали производот може да се врати доколку не е продаден?

Датуми и животен век на производот


Датум на внес на валидни информации за производот 06/02/2019
Датум кога производот станува достапен 06/02/2019
Датум на последна промена на производот 06/02/2019
Сезона во која е достапен производот? цела година

Складирање и користење


Состав и алергени

Состојки
Состојки
СОСТОЈКИ: Чоколадо 80% (засладувач малтитол 48%, какао путер, какао маса, млечен шеќер, полномасно млеко во прав, сурутка во прав, емулгатор: соја лецитин, средствa за глазирање: шелак и гума арабика, арома ванилин). Чоколадото содржи какао делови мин. 35%. Јадро 20% (пченкарен гриз, пченично брашно, какао во прав). Можни се траги на лешници, кикиритки и други јаткасти овошја. Прекумерна конзумација може да има лаксативен ефект. Да се чува на суво место на температура од 15 до 18 °C.
INGREDIENTS: Chocolate 80% (Maltitol sweetener 48%, cocoa butter, cocoa mass, milk sugar, whole milk powder, whey powder, emulsifier: soy lecithin, glazing agents: shellac and gum arabic, vanillin flavor). The chocolate contains cocoa parts min 35%. Kernel 20% (cornmeal, wheat flour, cocoa powder). It may contain traces of hazelnuts, peanuts and other nuts. Excessive consumption may have a laxative effect. Store in a dry place at 15-18°C.


Агенција која го контролира дефинирањето на алергенсите Агенција за храна и ветеринарство
Дали производот е вегетаријански?
Дали производот е вегански?
Дали производот е посен?
Дали производот содржи опасна супстанција?
Дали производот е органски?

Нутритивни факти

  
 • Чоко Стоби флипс ЧОКОЛАДНО ДРАЖЕ СО ЈАДРО ОД ЕКСТРУДИРАНИ ЖИТАРКИ СО ЗАСЛАДУВАЧ МАЛТИТОЛ 30г

 • Чоко Стоби флипс ДРАЖЕ ОД БЕЛО ЧОКОЛАДО И КОКОС СО ЈАДРО ОД ЕКСТРУДИРАНИ ЖИТАРКИ 30г

 • Атлантис чоколадни морски школки 80 g

 • Dragee чоколадно драже со јадро од лешник 100 g

 • Dragee чоколадно драже со јадро од бадем 100 g

 • Dragee чоколадно драже со јадро од портокал 100 g

 • Dragee чоколадно драже со јадро од аронија 100 g

 • Choco pearls драже бонбоњера мешавина од чоколадни дражеи 220 гр.

 • ПРАЛИНЕ микс чоколада 150г

 • Весели јајца чоколадни јајца 2.2 kg

 • Весели јајца чоколадни јајца 240g

 • Risko млечна какао табла со ориз 150g

 • Risko млечна какао табла со ориз 75g

 • Весели јајца чоколадни јајца 120g

 • Сириус млечно чоколадо кокос криспи 28g

 • Choco Kids млечно чоколадо 15g

 • Атлантис дарк чоколадни морски школки 230гр.

 • Атлантис дарк чоколадни морски школки 200гр.

 • Витаминка шлаг пена 60g

 • Витаминка шлаг крем ванилa 60g

 • Витаминка шлаг крем чоколадо 60g

 • Витаминка пудинг ванила 40g

 • Витаминка пудинг шумско овошје 40g

 • Витаминка пудинг карамел 40g

 • Витаминка пудинг јагода 40g

 • Витаминка пудинг чоколадо 50g

 • Атлантис чоколадни морски школки 345g

 • Атлантис чоколадни морски школки 230g

 • Сириус млечно чоколадо со јагода јогурт крем 31g

 • Сириус млечна чоколадо co карамел крем 30g

 • Сириус млечно чоколадо лешник криспи 28g

 • Сириус млечно чоколадо co лешник крем 30g

 • Сириус млечно чоколадо co кокос крем 30g

 • Сириус млечно чоколадо co млечен крем 30g

 • Витакрем мешавина на какао крем со лешник 400g

 • Витакрем мешавина на млечен и какао крем 900g

 • Витакрем мешавина на млечен и какао крем 2.4kg

 • Витакрем мешавина на млечен и какао крем 400g

 • Весели јајца чоколадни јајца 1kg

 • Синтагма млечно чоколадо јагода - јогурт 100g

 • Синтагма млечно чоколадо со млечен крем 100g

 • Синтагма млечно чоколадо со лешник крем 100g

 • Синтагма какао крем за торта 100g

 • Синтагма млечно чоколадо 1kg

 • Витаминка чоколадо за готвење и јадење (посно)

 • Луна крем кафено бел 10kg

 • Луна млечно чоколадо со лешник крем 100g

 • Луна млечно чоколадо со млечен крем 100g

 • Луна млечно чоколадо јагода - јогурт 100g

 • Луна млечно чоколадо 90g