Податоци за GTIN 05310073007000

Податоци за производот
Глобален број на трговската единица 05310073007000     
Име на брендот СОЛАРУС САН КЕР
Име на брендот (латиница) SOLARUS SUN CARE
Име на производот SOLARUS крема за сончање лице и врат SPF 50 100 ml
Тип на бар код симбологија GS1-13 (EAN-13)
Земја на потекло (ISO код) Македонија
Земји каде што се продава производот
MK,
Име на компанијата провајдер на податоците ГАЛАФАРМ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на компанијата провајдер на податоците 5310073000001
Име на производителот ГАЛАФАРМ ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на производителот 5310073000001
Статус на производот Додаден за прв пат
 
       

Индикатори

Дали производот е наменет за крајниот потрошувач (на местото на продажба)?

Дали производот е на основно ниво во хиерархијата на производи?


Дали производот е со променлива мера?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на нарачка (да биде нарачан)?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на испорака (дистрибуција)?

Дали производот може да се фактурира?

Опис и класификација


Категоризација на производот
Сегмент:
53000000 - Средства за лична нега и хигиена

Фамилија: 53130000 - Производи за нега на кожа

Класа: 53131200 - Производи за затемнување на кожа

Група (brick): 10000373 - Производи за заштита од сонце
Декларација на производот (без состојки)
Декларација
SOLARUS® Хидратантна крема за лице, за заштита од сонце SPF 50 - Обезбедува висока заштита од штетните сончеви УВА и УВБ зраци - Збогатена со екстракт од Алое Вера, Пантенол и Витамин Е , кои ефикасно ја хидратираат, регенерираат, ревитализираат и штитат кожата - Формулација која лесно се впива и ја одржува кожата еластична, мека и нежна Пакување: 100 ml

Пакување на производот

Хиерархиска конфигурација на производот Единечен производ
Волумен 100 ml
Дали производот има пакување кое се враќа?
Дали пакувањето се рециклира?
Дали производот доделен batch/lot?
Дали производот може да се врати доколку не е продаден?

Датуми и животен век на производот


Датум на внес на валидни информации за производот 14/03/2016
Датум кога производот станува достапен 14/03/2016
Датум на последна промена на производот 14/03/2016
Сезона во која е достапен производот? цела година

Складирање и користење


Состав и алергени

Агенција која го контролира дефинирањето на алергенсите Агенција за храна и ветеринарство
Дали производот е вегетаријански?
Дали производот е вегански?
Дали производот е посен?
Дали производот содржи опасна супстанција?
Дали производот е органски?

Нутритивни факти